Landing

Dé Hondenuitlaatservice
van regio Den Haag!

Den Haag – Wassenaar – Scheveningen – Voorburg
Voorschoten – Leidschendam en omstreken

Iedere dierenarts zal het beamen: Een hond heeft zoveel energie, dat het goed is voor het dier om eens per dag een goede wandeling te maken, maar ook lekker te zwemmen, graven of elkaar lekker achterna te rennen. Daarnaast is het optimaal voor de socialisatie, u zult na een bepaalde tijd gaan merken dat uw hond socialer is dan ooit tevoren.

Uw hond is bij ons altijd prioriteit nummer een. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet altijd de tijd heeft om een lange wandeling te maken met uw gezinslid, bijvoorbeeld als u moet werken. Dat is een van de redenen dat u uw hond prima aan ons toe kan vertrouwen.

Bent u woonachtig in Den Haag en omstreken (Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen en omstreken) en heeft u behoefte aan een betrouwbare hondenuitlaatservice dan komen wij graag bij u langs voor een intakegesprek en om kennis te maken met uw hond. Mocht u na het lezen van de informatie interesse hebben in onze dienst of nog meer informatie wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande buttons.

Tot ziens bij Snuffel&Co !